Sport

A Voša 3150 perc után szenvedett el vereséget saját pályán

Ljubojev Vukašin | 2019. november. 11. | 13:24 | Sport

A Vojvodina Labdarúgóklub szombaton 1:2 arányú vereséget szenvedett a Verbász csapatától.

A csonoplyai Sloga és a pacséri Bácska pályáján elszenvedett egymás utáni vereségek után a Vojvodina játékosai a Vajdasági Liga északi csoportjának 13. fordulójában ezúttal a 23. pontos, 4. helyezett Verbásztól kapott ki hazai pályán. A Vojvodina 17 ponttal megőrizte 10. helyét a tabellán.

A mérkőzés kezdetét a verbásziak 4. percben lőtt első gólja tette emlékezetessé.  Miloš Simić szabadrúgásból szerzett gólt 25 méterről, és a vendégek 1:0-ra vezettek.

A mérkőzés első felében az egyetlen szép lehetősége Nenad Kudrićnak volt, aki a 19. percben a büntetővonalról lőtt, de Kronić jó helyen volt.

A 25. percben ismét az első gólt szerző Simić hajtott végre szabadrúgást, és a labda ezúttal is a hálóba talált, aminek köszönhetően a vendégek két gólos előnyével ért véget a félidő.

A  vendégeknek a 37. percben újabb gólesélyük volt, amikor Jovićič kapufát lőtt, az első félidő utolsó percében pedig hálóba is találtak, de a bírók lest ítéltek meg.

A második félidő 49. percében a  Voša  Kudrić büntetőrúgása révén 1:2-re szépített. Ez lett a mérkőzés végeredménye is.

A mérkőzés különlegessége, hogy a Vojvodina 35 hazai pályán játszott meccs és 3150 perc után szenvedte el első vereségét otthon. A bácsföldvári csapatot itt utoljára a verbászi községhez tartozó kucurai Iskra győzte le 2016. október 16-án 1:0-ra.

A Vajdasági Liga északi csoportjának 14. fordulójában a Vojvodina Bácspetrőcre utazik majd, ahol a Mladost csapata ellen lép pályára.

A Voša 3150 perc után szenvedett el vereséget saját pályán
Még több hír ebből a kategóriából