Sport

OFK Bečej 1918: Két pont Szabadkának a 93. percben

Ljubojev Vukašin | 2019. november. 11. | 14:09 | Sport

Az Óbecse 1918 Ifjúsági Labdarúgóklub szombaton a szabadkai Bácska 1901 csapatát látta vendégül. A mérkőzés végén 1:1 volt az eredmény.

A Szerb Liga vajdasági csoportjának 13. fordulójában a fehér-kékek a mérkőzés utolsó perceiben vesztettek el három pontot a Tisza-parti városi stadionban.

Szombaton Óbecsén egy remek meccset láthatott a közönség: sok helyzet volt, két piros lap került kiosztásra, és egy-egy gólt rúgott mindkét csapat.

A mérkőzés tempóját az óbecsei csapat diktálta, szemmel láthatóan domináltak a pályán, és hat helyzet után végül gól is született. A 41. percben  Zličić elvette a labdát a vendégektől, majd Erdeljanhoz passzolta azt, aki a vendégek hálójába talált. A szabadkaiak mindössze két helyzetet teremtettek a pályán, a legjobbat a 19. percben, de Glišović pár méterről sem tudott a hálóba találni.

A második félidő hasonló volt, a hazaiak diktálták a tempót és több lehetőségük volt, mint az ellenfélnek. Amikor már mindenki azt gondolhatta, hogy az óbecseiek fognak diadalmaskodni és újabb három ponttal gazdagodnak, a 93. perben a szabadkaiak Rajkovača révén gólt és pontot szereztek Óbecsén.

Az óbecsei csapat előtt még két mérkőzés áll a liga ezen részében, először Mitrovicán a Radničkinál fognak vendégeskedni, majd a téli szünet előtti búcsúmérkőzést a saját pályájukon játsszák majd a kék-fehérek, amikor is két hét múlva a zombori  Radnički 1912 csapatát látják vendégül.

OFK Bečej 1918:  Két pont Szabadkának a 93. percben
Még több hír ebből a kategóriából