Sport

A Bečej Röplaba Klub játékosai nem ismerik a vereség fogalmát

Ljubojev Vukašin | 2019. november. 18. | 11:45 | Sport

A Sever Második Liga harmadik fordulójában a Bečej Röplabda Klub csapata a tavalyi Első B Ligás Srem Iton csapata felett aratott győzelmet 3:1 arányban, múlt pénteken pedig hazai pályán a zombori csapatot győzték le 3:0-ás eredménnyel, szettenként 25:21, 25:13, 25:13.

A Bečej így megtartotta a második helyet a tabellán, ahol csupán egy ponttal előzi meg az első helyezett Kulpin csapata.

A mérkőzés első része igen bizonytalan volt. Egymást követték a pontok, és mindkét fél keményen játszott, 18:17-re állt az eredmény, amikor a hazai csapatnak sikerült négy ponttal feljebb ugrania, míg végül  25:21-el zárult az első szett.

A második szett alatt már más volt a helyzet. Amíg a Bečej csapatának sikerült két-három pontot szereznie, a zombori csapatnak csupán egyet. Később duplázódtak a pontok, míg végül ez a szett is az óbecseiek javára, 25:13 aránnyal zárult.

A harmadik és egyben döntő szett során már világssá vált, hogy a Bečej csapata fog ünnepelni, mivel már az első percben öt pontos fölénnyel vezettek, így végül ezt a szettet is sikerült 25:13-ra megnyerniük.

A Sever Második Liga ötödik fordulójában a Bečej csapata Újpázovára utazik, ahol újabb három pontot próbálnak szerezni a tavalyi Első B Ligás Mladost csapata ellen játszott mérkőzésen. A Mladost jelenleg négy vereség után a tabella alján áll.

A Bečej Röplaba Klub játékosai nem ismerik a vereség fogalmát
Még több hír ebből a kategóriából