Sport

Az óbecseiek erejük utolsó cseppjét összeszedve győzték le a valjevói csapatot

Ljubojev Vukašin | 2019. november. 18. | 12:21 | Sport

A Szerbiai Első A Liga hatodik fordulójában a Bečej vízilabdázói legyőzték a valjevói csapatot, 10:9-es arányban, negyedenként 0:0, 5:4, 2:2, 3:3.

Annak ellenére, hogy a csapat újabb három pontot szerzett, a játékosok egészségi állapota és az egyetemi oktatás miatt továbbra is gondjai vannak a csapatnak. A heti edzéseken csak hat játékos vesz részt és ez Krstonošić, a csapat edzőjének elmondása szerint a mérkőzéseken is meglátszik.

A mérkőzés első részében egyik csapat sem szerzett gólt. Amíg a hazaiak rosszul céloztak a valjevói csapat kapujára, a vendégek csak a kapufát találták el, így az első negyedidő 0:0 eredménnyel zárult.

A második negyedidő alatt mindkét csapat javított a hibákon. Az óbecseiek öt gólt szereztek, amit a vendégek négy alkalommal nulláztak le, így a nyolc perces játékidő után 5:4-es eredménnyel zárult a második negyedidő.

A harmadik negyedben a Bečej kéttszer szerzett két gól előnyt, amikor 6:4 és 7:5 volt az arány, míg végül  ez a negyedidő is csak egy gól előnnyel zárult az óbecseieik javára.

Az utolsó és legbizonytalanabb negyedidő alatt a valjevói csapat a harmadik percben fölényt szerzett a hazai csapat felett, egy perccel később pedig már 7:9-re vezettek. Amikor már úgy tűnt, hogy a Bečej csapata vereséget szenved a hazaiaknak kemény küzdelem árán, egy perccel a játék vége előtt sikerült újra felülemelkednie az ellen fél csapata felett és végül 10:9 arányban arattak győzelmet.

A hetedik és egyben a félszezon utolsó fordulójában az óbecseiek Belgrádban játszanak a Banjica csapata ellen, amely a tabellán csupán egy ponttal marad le a Bečej csapata után.

Az óbecseiek erejük utolsó cseppjét összeszedve győzték le a valjevói csapatot
Még több hír ebből a kategóriából