Sport

Teremfoci: Az Ivanjicával való döntetlent a két Becsei város derbije követi

Ljubojev Vukašin | 2019. november. 19. | 14:27 | Sport

Tegnap este a félszezon utolsó előtti, 10. fordulójában a Bečej Teremfoci Klub játékosai az Ivanjica csapata ellen játszott a Đorđe Predin Badža sportközpontban. A szünet nélküli, 40 perces mérkőzés végeredménye 2:2 arányú döntetlen lett.

A szurkolók egy dinamikus mérkőzést követhettek végig ahol mindkét csapat keményen játszott. A Bečej csapata óvatosan nyitotta meg a mérkőzést, míg az ellenfél az első perctől igen agresszív és támadó jelleggel játszott. Mind az öt játékos támadást indított az ellenfél kapujára, és már a mérkőzés harmadik percében Dragan Jovanovićnak sikerült megszereznie az első gólt.

Két perccel később a Bečej csapatának sikerült kiegyenlíteni az állást. Mandadžićnak sikerült nagy távolságból megállítania a labdát és egyben Lišanint, az ellenfél csapatának kapitányát.

Az első félidő végéig több gólhelyzet is adódott mindkét csapat előtt, de úgy tűnt a vendégcsapat komolyabban veszi a játékot, főként a meccs 18. percében amikor Vadaskinak az utolsó 40 másodpercben sikerült újabb gólt szereznie és ezzel 1:1-es eredménnyel zárult az első félidő.

Minden másként alakult volna, ha a teremfoci és a labdarúgó mérkőzések nem egy időben zajlanának, így a mostani mérkőzésről a Bečej csapatából hiányzott Stanić, Arđeljan és Koraća.

A második félidőben hasonló taktikai játék folyt a pályán mindkét fél részéről és a megszerzett gólok száma sem változott. A kék-fehéreknek a mérkőzés 27. percében Dražić által sikerült gólt szerezniük, a 33. percben azonban Milovanović, az ellenfél csapatának játékosa is gólt szerzett csapatának és ezzel 2:2 arányú döntetlen lett a mérkőzés vége.

A félszezon utolsó mérkőzését Törökbecsén játszák, ahol a Bečej csapata a Tisza ellen fog pályára lépni, amely a tabellán csak két ponttal előzi meg az óbecsei csapatot. A mérkőzésre hétfőn 18:30-kor kerül sor.

Teremfoci: Az Ivanjicával való döntetlent a két Becsei város derbije követi
Még több hír ebből a kategóriából