Sport

Pet medalja za Bečejce na međunarodnom kik-boks turniru u Nišu

Zorana Bogdanović | 22. novembar. 2019. | 13:24 | Sport

Takmičari Kik boks kluba 'Bečej' učestvovali su na prestižnom međunarodnom turniru ''Balkans best fighters 2019.'' u Nišu, koji je ove godine okupio oko 400 takmičara iz 8 zemalja, odnosno 70 klubova.

U izuzetno jakoj konkurenciji naši takmičari osvojili su jednu zlatnu, jednu srebrnu i tri bronzane medalje.

Takmičeći se u disciplini „low kick“ u kategoriji starijih juniora do 63,5kg, Aron Karolji prikazao je jedan od svojih najboljih mečeva. On je u finalu savladao osvajača svetskih i evropskih prvenstava, reprezentativca Makedonije. Jednoglasnom odlukom sudija proglašen je za pobednika i dodeljena su mu zlatna odličja.

Milica Stojšin boksovala je u kategoriji starijih juniorki do 60kg, u disciplini „low kick“. U finalnom meču, u izjednačenoj borbi, izgubila je od domaće takmičarke iz Niša. Njoj je pripalo srebrno odličje.

Bronzane medalje osvojili su Đorđe Vujaković, Tamara Stojšin i Sonja Vukšić.  Vujaković se takmičio u kategoriji mlađih juniora do 60kg, u disciplini „low kick“. On je u polufinalu izgubio od reprezentativca Srbije iz Bora.

Tamara Stojšin, u kategoriji kadetkinja do 46kg, u disciplini „kick light“ izgubila je u polufinalu od takmičarke iz Makedonije, nerealnom odlukom sudija 2:1, navode u bečejskom klubu.

Sonja Vukšić u kategoriji pionirki +47kg, u disciplini  „kick light“, izgubila je u polufinalu od takmičarke iz  Beograda, iako je u četvrtfinalu superiorno savladala takmičarku iz Grčke.

Pet medalja za Bečejce na međunarodnom kik-boks turniru u Nišu
Ostale vesti iz ove kategorije