Politika

KKT Óbecse: A Toplana Közvállalat 43 milliós hitelt igényel

Bogdanović Zorana | 2019. november. 27. | 10:34 | Politika

A Toplana Közvállalat 43 millió dináros hitelt fog igényelni a Srbijagas iránti tartozás törlesztésére, a pénzösszeg egy részét pedig forgótőkeként fogja felhazsnálni a vállalat. A tegnapi képviselő-testületi ülésen ezt a javaslatot a képviselők többsége elfogadta és megszavazta.

Az ellenzék bírálta a döntést, kijelentve, hogy ezzel nem oldódnak meg a vállalat problémái, csupán a vállalat működésében lévő hézagokat töltik be.

Az óbecsei Ifjúsági Iroda kezdeményezésére megszavazták a helyi Ifjúsági Tanács megalapítására vonatkozó javaslatot is, amelynek célja, hogy a fiatalok számára lehetővé tegye a közpolitikában való részvételt, kezdeményezést és döntéshozatali lehetőséget a fiatalokat érintő kérdésekben.

A tegnapi ülésen két, az önkormányzati költségvetéssel kapcsolatos javaslatot vita nélkül fogadtak el a képviselők -  a harmadik költségvetési átütemezésre szóló határozatot és a január 1-jétől szeptember 30-ig tartó időszakra vonatkozó, a költségvetés végrehajtásáról szóló jelentést.

Ugyanakkor Dejan Terzićet kinevezték a Đorđe Predin Badža sportközpont igazgatójává. Terzić eddig megbízott igazgatóként vezette ezt az intézményt.

KKT Óbecse: A Toplana Közvállalat 43 milliós hitelt igényel

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából