Društvo

KZM proslavila trinaest godina unapređivanja položaja mladih

Zorana Bogdanović | 29. novembar. 2019. | 14:39 | Društvo

Kancelarija za mlade opštine Bečej, danas je svečanom sednicom obeležila 13 godina postojanja i uspešnog rada u prepunoj velikoj sali Skupštine opštine Bečej.

Sportski događaji, kulturne manifestacije, programi zabavnog, edukativnog i humanitarnog karaktera samo su deo aktivnosti koje je Kancelarija za mlade u proteklih 13 godina organizovala sa ciljem da unapredi položaj mladih na teritoriji opštine Bečej i da ih podstakne da se aktivno uključe u sve sfere života lokalne zajednice.

Kroz ulaganja u obrazovanje, sport, kulturu, zdravstvo, opština Bečej nedvosmisleno teži ka tome da obezbedi bolje uslove za mlade na našoj teritoriji, istakao je predsednik opštine Bečej Dragan Tošić.

Predstavnici Kancelarije za mlade dodelili su zahvalnice obrazovnim ustanovama, mesnim zajednicama, sporskim klubovima, udruženjima, medijskim kućama, ali i volonterima koji su glavni zamajac Kancelarije za mlade. U znak zahvalnosti za trud i zalaganje, volonteri su od KZM i predsednika opštine dobili poklon iznenađenja - vikend u Budimpešti.

Rad Kancelarije za mlade opštine Bečej prepoznat je na različitim nivoima omladinske politike u Srbiji. Od 2015. godine KZM Bečej je predstavnik svih kancelarija za mlade sa teritorije Vojvodine u Nacionalnoj kancelariji za mlade.

KZM proslavila trinaest godina unapređivanja položaja mladih
Ostale vesti iz ove kategorije