Sport

Bečej RK: A Bečej legyőzte Szerbia jelenleg második legjobb röplabda csapatát

Ljubojev Vukašin | 2019. december. 2. | 13:59 | Sport

A Második Sever Liga hatodik fordulójában, amelyet tegnap játszottak le a Đorđe Predin Badža sportközpontban, a Bečej Röplabda klub csapata az újvidéki Vojvodina NS Seme 2 felett aratott győzelmet 3:2 arányban, szettenként 25:21, 20:25, 25:20, 21:25, 15:8.

A rendkívül feszület és heves mérkőzéssel a Tisza menti fiúknak sikerült újabb két pontot szerezniük a csaapt javára. A sorban már negyedik győzelemmel megtartották biztos helyüket a tabellán. A csapat 15 ponttal a tabella második helyén szerepel.

Sok fordulat jellemezte a mérkőzést. Kiváló szervákkal és még jobb sáncolással játszott az óbecsei csapat, amivel sikerült leverniük a szerbiai röplabda jelenleg második legjobb csapatát.

A következő fordulóban, a Második sever Liga hetedik fordulójában a Bečej Kulpinban játszik az azonos pontszámmal rendelkező Kulpin csapata ellen, ahol újabb pontokat próbálnak szerezni a csapat számára.

Bečej RK: A Bečej legyőzte Szerbia jelenleg második legjobb röplabda csapatát

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából