Sport

Úszás: Óbecse szerezte meg a legtöbb aranyérmet

Ljubojev Vukašin | 2019. december. 9. | 14:01 | Sport

A Đorđe Predin Badža sportközpontban múlt szombaton, december hetedikén a Swim star úszóklub szervezésében ötödik alkalommal került sor az Óbecse csillaga elnevezésű nemzetközi úszóversenyre.

Az óbecsei sportközpont fedett medencéjén 440 versenyző vett részt a 2006 – 2012 között született és az ettől fiatalabb korosztály számára szervezett versenyen. A 23 szerbiai úszóklub mellett Magyarországról, Bulgáriából, Macedóniból és Romániából is érkeztek sportolók.

A legtöbb érmet a szabadkai Spartak Prozivka klub szerezte meg, a legtöbb aranyérmet pedig az óbecsei Swim star úszóklub versenyzői szerezték meg. Az óbecseiek 13 aranyérmet zsebeltek be, férfi kategóriában négyet, míg a női kategóriában kilenc aranyérmet szereztek.

A férfi kategória aranyérmesei Darko Japundžić, Tóth Dávid, Ivan Pađan és Nikola Popović, a női kategóriában pedig Varga Réka, Nagynémedi Rebeka Anna és  Aleksandra Kobilarev szerzett aranyérmet. Mindhárman három aranyérmet nyertek.

A versengés mellett leginkább a jó hangulat, a versenyzők és az edzők egymásközti barátkozása, a tapasztalatcsere és az új ismeretségek kialakulása az ami miatt a résztvevők szívesen vesznek részt az Óbecse csillaga elnevezésű nemzetközi úszóversenyen.

Úszás: Óbecse szerezte meg a legtöbb aranyérmet
Még több hír ebből a kategóriából