Turizmus

Rekordszámú résztvevő és vendég volt a Menyhal-Tisza 63 rendezvényen

TV Bečej Redakcija | 2019. december. 9. | 15:53 | Turizmus

A Menyhal-Tisza 63 elnevezésű rendezvény az elmúlt nyolc év alatt a téli turisztikai szezon egyik legismertebb rendezvényévé vált a régióban. A téli horgászattal egybekötött hagyományos vajdasági disznóvágás idén is rekordszámú résztvevőt és vendéget vonzott a Tisza-parton, Törökbecse közelében rendezett eseményre.

Nem véletlen, hogy évről-évre egyre többen érdeklődnek a rendezvény iránt. Dragan Vukotić, a Tisza 63 Klub elnöke, a rendezvény ötletgazdája és egyben főszervezője, elégedett a szervezéssel.

Az idei rendezvény a Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárság, a Tartományi Mezőgazdasági, Vízgazdálkodási és Erdészeti Titkárság, a törökbecsei önkormányzat és a törökbecsei helyi közösség támogatásával valósult meg.

 A rendezvény idén először az óbecsei és a törökbecsei Idegenforgalmi Szervezet közös szervezésében valósult meg.

Az idei Menyhal-Tisza 63 rendezvényen Milan Mumin, a legendás rock zenész, a Love Hunters zenekar front embere is részt vett.

A rendezvény résztvevői kolbásztöltő versenyen vehettek részt, de emellett skander versenyt is szerveztek a legjelentősebb azonban a menyhal horgászati verseny volt.

Az idei horgász versenyen nem volt harmadik helyezés. Branislav Čubrilo Rus az általa kifogott 240 gramm súlyú menyhallal a második helyezést érte el. Bár a próba horgászat során a legnagyobb halat, 690 grammal, Szamosi Nándor fogta ki, a verseny első helyezettje a nagybecskereki Dejan Babin lett az általa kifogott 420 gramm súlyú menyhallal.

Az ünnepi vacsorára és a díjak kiosztására a törökbecsei Tiski cvet Hotelben került sor ahol fellépett a Bećarac Kultúrális és Művészeti Egyesület, a jó hangulatról pedig az újvidéki Akustična soba zenekar gondoskodott.

Rekordszámú résztvevő és vendég volt a Menyhal-Tisza 63 rendezvényen
Még több hír ebből a kategóriából