Sport

A horvátországi csapat nyerte meg a második Gordan Ličanin emlékversenyt

Bogdanović Zorana | 2019. december. 10. | 10:15 | Sport

A versenyben lévő négy csapat közül az eszéki Topovi csapata vihette haza a győzelmi trófeát a második Gordan Ličanin emlékversenyről. Az eszékiek a döntőben a nagykikindai Mamutok csapata fölött arattak győzelmet 53:47 arányban. A verseny legjobb játékosának járó díjat pedig a csapat játékosának, Marin Ljubašnak ítélték oda.

A tavalyi évtől eltérően, az idén a bajnoksági rendszer szerint játszották a mérkőzéseket. A két legjobb és az óbecsei GTC Vianor Vidra csapata mellett a begafői Vitézek csapata is részt vettek a versenyen. A résztvevők között Dijana Ličanin, Gordan édesanyja osztotta ki az elismeréseket.

A versenyt a tavalyi döntős csapatok mérkőzésével nyitották meg, a nagykikindai Mamutok és a hazai Vidrák csapata lépett pályára. A mérkőzés kezdete előtt egy perces néma csenddel emlékeztek meg  Gordan Ličaninról a klub egykori főtitkáráról és alelnökéről.

A mérkőzések alatt az óbecsei csapat színeiben Predrag Matić, Nikola Prkosovački, Vladimir Davidov, Nikola Vukas, Filip Avramov, Nemanja Topić, Marko Klinec, Vojislav Bjelaković, Branislav Markov és Nikola Ugrinov lépett pályára.

A horvátországi csapat nyerte meg a második Gordan Ličanin emlékversenyt
Még több hír ebből a kategóriából