Sport

Röplabda: Az óbecsei Női Röplabda Klub az őszi bajnokság legjobb csapata

Ljubojev Vukašin | 2019. december. 10. | 11:01 | Sport

A Bečej 2019 Röplabda tábor után az óbecsei női röplabdázók megkezdék a következő versenyszezonra való felkészülést . A csapat a hazai pályán való edzések mellett a bajnokság kezdete előtt Vajdaság szerte számos baráti mérkőzésen és versenyen vett részt.

A Nagykikindán és Zsablyán tartott versenyekről számos érmmel értek haza az óbecsei röplabdázók. A nagykikindai Ludaja kupán a kadetok, pionírok és a fiatal pionírok kategóriájában az ukrán, a román, a futaki, az újvidéki, a kátyi és a nagybecskereki, valamint a nagykikindai csapatok ellen játszottak.

A zsablyai versenyről arany, ezüst és bronz éremmel értek haza.

A számos vendég mérkőzés mellett a legnagyobb élményt a bécsi verseny jelentette a röplabdázók számára, amikor Szerbiát képviselték a 2. Bécs 2019 elnevezésű nemzetközi röplabdaversenyen, ahol a 7 csapat konkurenciájában a negyedik helyen végeztek.

A Közép-Bácskai Röplabda Szövetség által szervezett bajnokságon a női röplabdázók a szezon első felében, maximális teljesítménnyel csoportban az első helyezettek lettek.  A bajnokság alatt az OK Elan Volej 2 felett 3:0 arányban arattak győzelmet, a Sutjeska NRK ellen játszott mérkőzésen szintén 3:0-ás győzelmet arattak, a Jedinstvo és a Hajdukovo ellen játszott mérkőzést ugyancsak megnyerték 3:1 arányban, vasárnap pedig hazai pályán a Respekt felett arattak győzelmet 3:0 arányban.

A szezon első felének lezárása után kezdetét veszi az új edzési ciklus és folytatódik a versenyeken való részvétel.

Röplabda: Az óbecsei Női Röplabda Klub az őszi bajnokság legjobb csapata
Még több hír ebből a kategóriából