Sport

Odbojka: Žokice prvakinje jesenjeg dela prvenstva

Vukašin Ljubojev | 10. decembar. 2019. | 11:01 | Sport

Po završetku „Odbojkaškog kampa - Bečej 2019“, bečejske „žokice“ krenule su sa novim trenažnim ciklusom i pripremama za novu takmičarsku sezonu. Pored treninga na svom parketu, one su do početka prvenstva učestvovale u prijateljskim mečevima ali i na turnirima širom Vojvodine.

Prva dva turnira održana u Kikindi i Žablju, bečejskim odbojkašicama donela su veliki broj medalja. Na „Ludaja kupu“ u Kikindi, „žokice“ su igrale u kategoriji kadetkinja, pionirki i mlađih pionirki kada su snage odmerile sa ekipama iz Ukrajine, Rumunije, Futoga, Novog Sada, Kaća, Zrenjanina i domaćinom turnira iz Kikinde.

Sa žabaljskog turnira kući su donele zlatna, srebrna i bronzana odličja.

Pored mnogih drugih gostovanja, naveće iskustvo stekle su na „Bečkoj čaroliji“ kada su predstavljale naš grad i državu na „2. Međunarodnom odbojkaškom turniru prijateljskih klubova Beč 2019.“ gde su u konkurenciji od 7 ekipa zauzele četvrto mesto.

Kada je reč o prvenstvu Odbojkaškog saveza srednja Bačka, „žokice“ su ostvarile maksimalan broj pobeda i prvo mesto u grupi u prvom delu sezone. One su u ligaškom delu slavile protiv OK Elan Voleja 2 sa 3:0, protiv ŽOK Sutjeske sa 3:0, sa Jedinstvom i Hajdukom utakmice su privele u svoju korist sa 3:1, dok su u nedelju na svom parketu savladale odbojkašice Respekta sa 3:0.

Nakon završetka prvog dela sezone, nastavljaju se novi trenažni ciklusi i takmičenja na turnirima, kažu u Ženskom odbojkaškom klubu Bečej.

Odbojka: Žokice prvakinje jesenjeg dela prvenstva
Ostale vesti iz ove kategorije