Sport

Kitüntették a példaértékű sportolókat Péterrévén

Ljubojev Vukašin | 2019. december. 10. | 11:05 | Sport

A falu jobb életéért Polgári Egyesület szervezésében ötödik alkalommal tüntették ki Péterréve legjobb sportolóit.

Zsolnai János, az egyesület elnökének elmondása szerint a legjobb sportolók kitüntetésével szeretnék motiválni és ösztönözni a többi helyi fiatalt is, mivel a községi szintű versenyek során gyakran megesik, hogy nem érnek el sikereket.

A helyi klubok jelölik ki, hogy kik azok a sportolók, akik szerintük kiérdemlik az elismerést. A végső döntést azonban a bizottság hozza meg. A legtöbb esetben azonban minden jelölt számára kiosztják a  Péterréve példaértékű sportolói díjat.

Idén elismerésben részesültek a Péterréve Karate klub tagjai, a Kecsege Sporthorgász Egyesület fiatal versenyzői, a Vilage Darts Klub tagjai, valamint a Jedinstvo Labdarúgó Klub játékosai.

A sport tevékenységek, az utazások és a sikerek a támogatók segítsége által valósultak meg, így a rendezvény keretében azokat a vállalatokat és magánszemélyeket is elismerésben részesítették, akik támogatták a péterrévei sportot.

Annak érdekében, hogy jobb feltételeket biztosítson a sportoláshoz, az óbecsei önkormányzat a Tartományi Sport és Ifjúsági Titkárság pályázata által több mint három millió dinárt biztosított a helyi kézilabda pálya felújítására. Ezen kívül az Ifjúsági Iroda projektjének keretében a péterrévei Tisza-parton felújították a strandröplabda pályát.

A falu jobb életéért Polgári Egyesület az év során számos programot szervezett az idősek, de a fiatalok számára is. Sportrendezvényeket, kulturális eseményeket, de humanitárius  programokat is.

Kitüntették a példaértékű sportolókat Péterrévén
Még több hír ebből a kategóriából