Sport

Bečej 2003 TFK: Vereség a kupán a téli szünet előtt

Ljubojev Vukašin | 2019. december. 10. | 13:20 | Sport

A Vajdasági Kupa nyolcadöntőjében, amelyre a Đorđe Predin Badža sportközpontban került sor a Bečej 2003 Teremfoci Klub hazai pályán vesztett a nagybecskereki SAS csapata ellen játszott mérkőzésen 7:6 arányban.

A két jól ismert ellenfél közötti mérkőzés sokkal inkább baráti versenynek tűnt. Ennek oka többek között a bajnokság okozta fáradság, valamint a csapatok hiányos felállása, a korábbi mérkőzések során szerzett sérülések és a játékosok kimerültsége miatt.

A közönség már a mérkőzés negyedik percben láthatta az első gólt, amelyet Vorgučinnak sikerült megszereznie és ezzel 1:0-ás vezetésre tett szert a csapat. Tíz másodperccel később a vendég csapat törlesztette a lemaradást, majd a hetegik és a kilencedik perc között újabb három gólt szerzett az ellenfél csapata. Ćulumnak sikerült csükkenteni a nagybecskerekiek előnyét 2:4-re, de az ellenfél a következő percben már újabb három gólt ünnepelt. Az első félidő végéig Arvaji is felíratkozott a gólszerzők listájára. Az első félidő 3:5 arányú vezetéssel zárult a vendégek javára.

A második félidő alatt a vendég csapat újabb két gól előnyt szerzett, ekkor már 3:7 volt az állás. Ćulum, Vorgučin és Arvaji góljaival az óbecsei csapatnak sikerült csökkentenie az ellenfél előnyét. Az óbecseiek több sikertelen próbálkozása után a 40 perces mérkőzés a vendég csapat győzelmével zárult 7:6 arányban.

Rövid szünet vár a futszal játékosokra, az ünnepek után azonban megindul az új edzési ciklus, hogy a következő idényben, amely kezdetét február 7-re jelölték ki,  jóval felkészültebben lépjenek pályára.

Strajnić értesülései szerint néhány játékos el szeretné hagyni a klubot, míg mások kimerültek a nagy pályás labdarúgó versenyek miatt. Ez azt jelenti, hogy a téli szünet alatt elkerülhetetlen az új játékosok bevonása a csapatba.

A Bečej TFK 16 ponttal, 5 győzelemmel, 5 vereséggel és 1 döntetlennel a Szerbiai Második Futsal Liga ranglistájának hetedik helyén szerepel.

A klub tevékenysége szünet nélkül folytatódik, ugyanis kezdetét vette az Ifjúsági Liga, ahol az ifjú óbecseiek kiváló mérkőzésekre és jó eredményekre számítanak.

Bečej 2003 TFK: Vereség a kupán a téli szünet előtt
Még több hír ebből a kategóriából