Turizmus

Télapó Napok: Új hely, gazdagabb kínálat és új tartalom

Ljubojev Vukašin | 2019. december. 19. | 14:37 | Turizmus

Óbecse község idegenforgalmi szervezete az idén is megszervezi a Télapó Napok – óbecsei téli varázslatok elnevezésű újévi rendezvényt, amelyre december 26. és 29. között kerül sor a Felszabadulás téren.

A rendezvény célja az, hogy az óbecseieknek, elsősorban a legkisebbeknek vidámabbá és tartalmasabbá tegyék a karácsonyi és újévi ünnepeket – mondja Nemanja Karapandžić, a községi idegenforgalmi szervezet igazgazója.

Csütörtökön és pénteken 11:00 és 17:30 óra között a gyerekeknek lesznek műhelymunkák a téren felállított sátrakban. Pénteken 17 órai kezdettel az újvidéki Gyermekbarátok Egyesülete bemutatja az Udarna vest című előadást, majd a Banda drvena együttes fogja szórakoztatni a közönséget. Szombaton 15 órától forralt bor készítésében tartanak versenyt.

Szombaton este 21 órakor a BEUS városi zenekar lép fel. A rendezvény négy napja alatt újévi vásár is lesz, amelyen közel negyven kiállító vesz majd részt. A látogatók az eladással egybekötött bazárban különféle újévi ajándékokat, kézimunkákat vásárolhatnak, és finom ételeket és italokat is kóstolhatnak majd. A bazár minden nap 10 és 20 óra között várja az érdeklődőket.

Télapó  Napok: Új hely, gazdagabb kínálat és új tartalom
Még több hír ebből a kategóriából