Sport

Új tagok jelentkezését várja a Bečej 1918 IFK

Ljubojev Vukašin | 2019. december. 25. | 10:12 | Sport

A Bečej 1918 Ifjúsági Labdarúgó klub sikeres működését bizonyítja, hogy az ifjúsági kategóriában jelenleg 105 fiatal játékossal  foglalkoznak.

A fiatal játékosok jelenleg öt kategóriára vannak felosztva, ezek közül négy verseny kategóriás csapat, míg a 2011, 2012 és 2013-as korosztály kategóriája még csak az edzéseken vesz részt.

Az ifjúsági kategória játékosai pionír és kadét kategóriában több éven át részt vettek a Vajdasági Minőséges Ligában, azonban az idei évtől, a bajnokság rendezésével három új kadett bajnokságot hoztak létre.

Az ifjúsági labdarúgók edzőinek célja, hogy jövőre megerősítse a 2012, 2013, és 2014-es korosztály kategóriáját, ahogyan a kulbban mondják a beíratkozás ideje drámaian megváltozott.

Azok a szülők, akik gyermekeiket szeretnék beíratni további információkért a Škola fudbala Bečej, Facebook oldalon vagy a 064/89-39-117-es telefonszámon érdeklődhetnek.

Új tagok jelentkezését várja a Bečej 1918 IFK

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából