Turizam

Počele bečejske zimske čarolije na Trgu oslobođenja

Vukašin Ljubojev | 26. decembar. 2019. | 14:32 | Turizam

Turistička organizacija opštine Bečej i ove godine pripremila je novogodišnju manifestaciju „Dani Deda Mraza - bečejske zimske čarolije“, koja je danas otvorena na Trgu oslobođenja, a trajaće do nedelje 29. decembra.

Manifestaciju tokom četiri dana prati i Novogodišnji bazar na kojem bi trebalo da se predstaviti četrdesetoro izlagača. Ujutro od 10 do 8 uveče posetioci mogu da kupe raznolike novogodišnje darove, ručne radove, ali i da uživaju u različitim ukusima hrane i pića.

Za najmlađe će danas i sutra biti organizovane kreativne radionice u zatvorenom šatoru na centralnom delu bazara. Za danas je predviđena predstava Gradskog pozorišta Bečej „Deda Mraz postoji“, kao i nastup hora muzičke škole „Petar Konjović“ iz Bečeja.

Kada je reč o narednim danima, u petak u 17 časova udruženje „Prijatelja dece iz Novog Sada“ odigraće predstavu „Udarna vest“. Nakon njih, posetioce će zabavljati grupa „Banda drvena“.

U subotu od 15 časova biće održano i takmičenje u kuvanju vina, što je jedna od novina ove manifestacije. Večernji časovi biće rezervisani je za nastup Gradskog orkestra BEUS, koji će nastupiti u 21 čas.

Počele bečejske zimske čarolije na Trgu oslobođenja
Ostale vesti iz ove kategorije