Sport

Erdeljan és Komáromi az év sportolói Óbecsén

Ljubojev Vukašin | 2019. december. 30. | 13:34 | Sport

Óbecsén Marko Erdeljan tekéző és Komáromi Anna Réka karate bajnok lettek az év sportolói férfi és női kategóriában. A legjobb sportolónak járó díjra 71 helyi sportolót jelöltek, az elismeréseket a községháza nagytermében adták át.

Idén első alkalommal osztottak ki elismeréseket az iskolai sport és munkás sportjátékok kategóriában is. Az általános iskolák közül 2019-ben az óbecsei Zdravko Gložanski Általános Iskola tanulói teljesítettek legjobban, a középiskolák közül pedig a Gimnázium tanulói.

A munkás sportjátékok terén egyéni kategóriában Stana Baćinskit tüntették ki. A község legjobb csapata idén a férfi kosárlabda csapat lett, míg a női kategóriában az óbecsei asztaliteniszezők teljesítettek legjobban községi szinten.

A fiatal pionírok kategória legjobbja idén Szibrik Zalán, a Bečej Kajak-Kenu Klub tagja és Varga Réka a Bečej Úszóklub tagja lett. 2019-ben a férfi és a női pionír kategóriában Stefan Nićin a Swim Star Úszóklub tagja és Kiss Katarina a Bečej Karate Klub tagja ér el legjobb eredményeket. A kadetok között Marko Mišković a Bečej Kajak-Kenu Klub versenyzője, és Komáromi Anna Réka, a Bečej Karate Klub tagja volt a legsikeresebb. A juniorok kategóriájában Marko Erdeljan a bácsföldvári Vojvodina Teke Klub játékosa és Milica Stojšić az óbecsei Kick-box Klub versenyzője ért el legjobb eredményeket. Szenior kategóriában Marko Tomićević a Bečej Kajak-Kenu Klub kajakosa és Aleksandra Radić a Max Dance táncklub tagja voltak a legsikeresebbek.

Csapatban a legjobb versenyzőknek járó díjat az óbecsei Karate Klub női kadét csapata nyerte el. A legjobb edzőnek járó elismerést pedig Komáromi Attila, karate edző vehette át.

A legjobb sportrendezvényekért járó kitüntetést a Bečej Női Röplabda Klub, a Bečej Röplabda Klub és a Mladost Dzsúdó Klub vehette át.

A munkás sportjátékok kategóriájában a díijat az Óbecse Község Sport mindenkinek Egyesület nevében Milorad Rakić vette át. A jubileumi és életmű díjat az óbecsei Kajak-kenu Klub vehette át, amely idén ünnepelte fennállásának 70-ik évfordulóját. Posztumusz díjat kapott Berta Lajos.

Erdeljan és Komáromi az év sportolói Óbecsén
Még több hír ebből a kategóriából