Sport

Novogodišnja boks revija: Milan Delić dobio glavnu borbu

Vukašin Ljubojev | 31. decembar. 2019. | 11:35 | Sport

Oko 300 ljubitelja boksa sinoć je uživalo u Novogodišnjoj profesionalnoj bokserskoj reviji koja je održana u sali DTV Partizan u Bečeju. Kik-boks klub Bečej i Srpska profesionalna bokserska federacija  organizovali su ukupno dvanaest mečeva, a u glavnoj borbi u velter kategoriji pobedu je odneo Milan Delić iz Čuruga savladavši Dimitrija Đorđevića iz Niša.

Što se tiče ostalih boksera koji su branili boje bečejskog kluba, u velter kategoriji Nikola Vlajkov savladao je Đorđa Ristića iz Zrenjanina, dok je Ksenija Medić, takmičeći se u lakoj kategoriji, pobedila Mionu Vujošević iz Kikinde.

Ovoga puta, među sportistima Kik-boks kluba Bečej, u poluteškoj kategoriji Davida Vaštaga iz Bečeja savladao je Miloš Stojanović iz Beograda, a u superlakoj kategoriji Aron Karolji iz Bečeja izgubio je od Bogdana Draškovića iz Zrenjanina.

Kruzer je bila najbrojnija takmičarska kategorija: Nemanja Ponorac iz Banja Luke savladao je Nikolu Kneževića iz Kikinde, Igor Nistor iz Novog Sada pobedio je Jovana Željković iz Kikinde, Stefan Mihajlov iz Beograda slavio je nad svojim sugrađaninom Milan Milošević.

U supervelter kategoriji Željko Kovačević savladao je Milana Živkovića iz Beočina.

U lakoj kategoriji Nina Pavlović iz Smedereva savladala je Aleksandru Ivanović iz Berana. U poluteškoj kategoriji Marko Nikolić iz Beograda izvojevao je pobedu nad Goranom Sučevićem iz Zrenjanina, dok je Aleksandar Macakanja iz Obrenovca slavio nad Ognjenom Petrovićem iz Kikinde.

Na kraju treba dodati da je ovo boksersko veče, poslednje u ovoj godini, bilo humanitarnog karaktera, te da su organizatori sav novac usmerili za dvogodišnjeg Stefan Gončina iz Rume.

Novogodišnja boks revija: Milan Delić dobio glavnu borbu
Ostale vesti iz ove kategorije