Közélet

Értesítés az adótartozási illeték kifizetésének késleltetéséről

TV Bečej Redakcija | 2020. február. 8. | 11:23 | Közélet

Értesítés az adótartozási illeték kifizetésének késleltetéséről

A jelenlegi jogi előírások értelmében és Óbecse község Statútuma alapján, a község elnöke, határozatot hozott az adófizetőkkel kapcsolatos helyi állami bevételek alapján, az adósság kifizetésének elhalasztásáról, azon adóköteles polgárok részére Óbecse község területén, akiknek teljes adossága meghaladja az 5.000 dinárt.

Az adófizetőknek, akiknek elhalasztották az adósság kifizetését és akik a törvénnyel öszhangban rendszeresen rendezik késedelmi kötelezettségeik részletét, ideértve a rövid lejáratú kötelezettségeket is, az adóssághoz kapcsolódó kamat 50 százalékát leírják, a 12 hónap letelte után.

A helyi Adóhivatal vezetője, Desanka Tobdžić kapott felhatalmazást arra, hogy a jogi követelményeknek megfelelő adófizetők adótartozásának halasztásáról döntsön, akiknek a teljes adóssága legfeljebb 50.000,00 dinár, 12 havi részletben.

Óbecse község elnökhelyettese, Dalila Dujaković van felhatalmazva arra, hogy a jogi követelményeknek megfelelő adófizetők adótartozásának halasztásáról döntsön, akiknek a teljes adóssága 50.000,00 dinár felett van, 60 havi részletben.

Az adótartozás kifizetésének halasztásáról  határozatot adnak ki, az ügyfél kérésére, amit Óbecse önkormányzatának helyi Adóhivatalában lehet felvenni.

Még több hír ebből a kategóriából