Közélet

Az Ifjúsági Tanács tagjainak megválasztása hamarosan

Bogdanović Zorana | 2020. február. 11. | 9:20 | Közélet

Óbecse község Közigazgatási Hivatala, a hét folyamán, nyilvános felhívást tesz közzé, az Ifjúsági Tanács tagjainak megválasztására, a Közgyűlés testületébe, amely egyensúlyt teremt az ifjúságpolitika helyi szintű nyomon követésében és előmozdításában.

A cél, a fiatalok bevonása a fejlődésüket és fejlesztésüket érintő valamennyi fontos kérdésekbe,  továbbá a fiatalok sikeres beilleszkedésének lehetővé tétele a társadalmi élet minden területén, a tudomány, a kultúra, az egészségoktatás és a foglalkoztatás területén, valamint  tribünök és aktuális tevékenységek  szervezése.

Az Ifjúsági Tanács hét tagból áll majd, amelyek közül a Községi Tanács egyik tagja, vagy az Ifjúsággal megbízott községi elnökhelyettes és az Ifjúsági Iroda koordinátora, hivatalból a Tanács tagja, és nem nyilvános felhívással választják meg.

Az Ifjúsági Tanács tagjait négy évre választják, és a négy év után újraválaszthatók. Az Ifjúsági Tanács évente legalább egyszer, jelentést nyújt be, Óbecse Község Képviselő-Testületének, legkésőbb január 31-ig, az előző évre.

Az idei évre, erre a célra egymillió dinárt különítettek el, mondta Mandić, kifejezve reményét, hogy ez a költségvetés és az Ifjúsági Iroda költségvetése az elkövetkező években növekedni fog, mint ahogyan az Ifjúsági Iroda tevékenységei, ennek és a többi pályázatnak köszönhetően, egyre láthatóbbá válnak  a helyi közösségünkben.

Az Ifjúsági Tanács tagjainak megválasztása hamarosan
Még több hír ebből a kategóriából