Politika

Óbecsei KKT: Új igazgatót neveztek ki az Idegenforgalmi Szervezet élére

Bogdanović Zorana | 2020. február. 20. | 9:47 | Politika

Óbecse Község Képviselő-Testületének tanácsnokai,  vita nélkül elfogadtak  17 napirendi pontot.   Új igazgatót neveztek ki  Óbecse Község Idegenforgalmi Szervezetének élére,  így Nemanja Karapandžić helyett, Bratislav Martinović, okleveles technológiai mérnök tölti be ezt a funkciót a jövőben.

Emellett, az Idegenforgalmi Szervezet Igazgató- és Felügyelő Bizottságának tagjai is változtak.

Egyebek mellett, elfogadták a Đorđe Predin Badža Ifjúsági Sport-és Kultúrális Tevékenységek Intézményének erre az évre vonatkozó munkatervét és pénzügyi tervét is.

Az óbecsei Sportközpont két mosdójának felújítása várható idén, melynek beruházási értéke 4,8 millió dinár,  amit nagyrészt a Tartományi Sport- és Ifjúsági Titkárság finanszíroz, kisebb részét pedig Óbecse község biztosítja.

Ezen kívül az intézmény projektumokat készít az objektum belsejének rendezésére, valamint a Sportközpont infrastruktúrájának  folyamatos felújítására, mondta az igazgató.

A tanácsnokok továbbá határozatot fogadtak el egy revizor alkalmazásáról, Óbecse község 2019-es évi költségvetési elszámolásának külső ellenőrzésére.

Óbecsei KKT: Új igazgatót neveztek ki az Idegenforgalmi Szervezet élére
Még több hír ebből a kategóriából