Sport

Teremfoci: A Bečej a felső szinten

Ljubojev Vukašin | 2020. március. 9. | 11:08 | Sport

A Szerbiai Második Futsal Liga 16. fordulójának keretében, a Bečej Klub kispályás teremfocistái, 5:3-ra legyőzték Smederevo csapatát.

A Tisza-parti fiúk  megfelelően oldották meg a feladatot és három pontot könyveltek el, az igazi bajnoki mérkőzésen, amely tele volt esélyekkel, lehetőségekkel és gólokkal. A mérkőzés tisztességes és barátságos harccal zajlott, mindenféle cserfesség nélkül, mindössze néhány szabálytalansággal.

A 10. percig a vendégek vezettek 0:2-re, a szünetre 1:2-es eredménnyel mentek el a játékosok. A meccs második részében, a Bečej  gólözönje, eredményváltozás és újabb három pont a Tisza-parton. A csapat gólszerzői Korać, egy találattal, Árvai és Golub pedig két-két alkalommal rezegtette meg az ellenfél hálóját.

Ezzel a győzelemmel, részben megoldódott a nagy kérdés még a szezon elejéről, ez pedig  a Ligában-maradás. A Bečej segéd-edzője, Strajnić elmondta, hogy  azért is fontos győzelem ez, mert az újabb három pont, a tabella felső részére emelte a klubot. Abban az esetben, ha a  Bečej csapata még néhány győzelmet arat, és a táblázat harmadik helyére kerül, akkor ez lehetővé teszi számukra azt, hogy selejtezőt játsszanak a Szerbiai Első Ligáért.

A következő fordulóban a Bečej csapata Nagybecskerekre utazik, hogy megmérkőzzön, a már jól ismert,  SAS-csapatával.

Teremfoci: A Bečej a felső szinten
Még több hír ebből a kategóriából