Sport

Memorijal Dejan Popov stopiran na prvoj trećini, poslednji meč Bečeja odložen

Vukašin Ljubojev | 16. mart. 2020. | 8:52 | Sport

Vaterpolo reprezentacija Belorusije pobednik je reprezentativnog dela memorijalnog turnira Dejan Popov za 2001 godište, koji se minulih dana odigravao na zatvorenom bazenu sportskog centra „Đorđe Predin Badža“, bez prisustva publike.

Drugo mesto pripalo je ekipi Gruzije, dok je treće mesto osvojila selekcija Vojvodine, među kojima su bila i četvorica momaka, članovi prvog tima Bečeja.

Za najboljeg igrača na turniru izabran je reprezentativac Gruzije, Guram Kutašvili, pehar za najboljeg strelca turnira pripao je Vladislavu Vareniki iz Belorusije, dok je najbolji čuvar mreže Bartoš Višnjevski iz Poljske.

Ostaje žal što se neće odigrati i druga dva dela memorijalnog turnira Dejan Popov, jer je za 2004. godište bilo najavljeno 12 ekipa, koje su se trebale takmičiti od 26. do 28. marta i 10 ekipa 2007. godišta od 3. do 5. aprila.

Napomenimo i to da je jutros Vaterpolo savez Srbije zvanično uputio obaveštenje, klubovima, savezima sudijama, i delegatima, da se sva takmičenja obustavljaju do daljeg, zbog uvođenja vanrednog stanja na teritoriji cele Srbije, pa će sa tim u vezi utakmica 14. kola između Bečeja i Banjice, koja je trebala da se odigra večeras, biti odložena.

Memorijal Dejan Popov stopiran na prvoj trećini, poslednji meč Bečeja odložen
Ostale vesti iz ove kategorije