Közélet

Készenléti munkacsoportok állnak rendelkezésre Óbecse község polgárai részére

Bogdanović Zorana | 2020. március. 18. | 10:25 | Közélet

Óbecse község minden településén, a 65 évnél idősebb, tehetetlen és krónikus betegségben szenvedő polgárok, akiknek nincs fiatalabb családtagja, rokona, szomszédja, vagy barátja, aki segítene a beszerzésben, Óbecse község készenléti munkacsoportjához fordulhat seítségért, akik minden nap  8-tól 20 óráig állnak rendelkezésre.

Azok a polgárok, akiknek szükségük van erre a szolgáltatásra el kell, hogy készítsék a szükséges élelmiszerek és gyógyszerek listáját, amit egy borítékban adnak át a pénzzel együtt. A készenléti munkacsoport  önkéntesei, látható helyen viselik a külön személyazonosító kitűzőjüket, és a terepre a nyilvántartásba vett hívások alapján mennek ki.

A bevásárlás után, a polgárok ajtaja előtt, a kért élelmiszerek és gyógyszerek mellett, ott lesz a számla és a visszajáró pénz is. Az önkénetesek ezen kívül a számlabefizetéseket is elintézik.

Jovana és Sonja, a Đido Kultúrkör keretében, melynek egyébként a tagjai, megszervezték, a többszöri használatra alkalmas védőmaszkok elkészítését.

Óbecse község elnöke, Dragan Tošić felszólította a polgárokat, hogy tartsák tiszteletben az előírt intézkedéseket, és a városban való mozgásukat csökkentsék a minimumra.

8-tól 20 óráig:  0800-021-100 064/8491-851

Éjszaka és szükség esetén:  064/8959-011

 

Készenléti munkacsoportok állnak rendelkezésre Óbecse község polgárai részére
Még több hír ebből a kategóriából