Društvo

Sve bitne informacije građani će dobijati i putem VIBERA

Redakcija TV Bečej | 24. mart. 2020. | 13:22 | Društvo

Sve bitne informacije građani će dobijati i putem VIBERA

Građani Srbije od sada na mnogo lakši i brži način mogu da se informišu o  svim aktuelnostima u vezi sa vanredim stanjem u Republici Srbiji izazvanim korona virusom i preko „Viber Community” kanala koji je pokrenulo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ministar Zoran Đorđević istakao je da resorno ministarstvo želi da građanima  pruži sve informacije u vezi sa trenutnom situacijom i da ih obavesti o njihovim pravima i obavezama u toku vanredne situacije.

„Veoma je bitno da naši građani u svakom trenutku znaju šta se dešava u njihovoj zemlji, jer se u ovakvim situacijama, u kojoj je naša zemlja trenutno, stanje menja iz časa u čas. Želimo da znaju da država sve preduzima radi njihove bolje zaštite, ali da joj je cilj i da svaki čovek vodi brigu o sebi i svojim najbližima, jer jedino na takav način možemo doprineti očuvanju svog zdravlja i zdravlja svih nas“, rekao je ministar.

Za pristup kanalu potrebno je da uđete na link koji automatski vodi na Viber Community kanal. Кada se otvori prozor potrebno je kliknuti na JOIN kako biste pristupili Viber Community kanalu.

Ostale vesti iz ove kategorije