Sport

A megelőzési intézkedések tiszteletben tartásával a kondíció és a forma megtartásáért

Ljubojev Vukašin | 2020. május. 5. | 10:16 | Sport

Majdnem két hónap után, Szerbiában ismét működnek az edzőtermek és a fitness-klubok. Előírták, hogy ezekben a sportlétesítményekben az edzést és a rekreációt a korona-vírus járvány idején hatályos intézkedésekkel összhangban kell végezni.

Mielőtt belépnek az óbecsei TOP GYM  edzőterembe és body-building klubba,  kötelező a cipők fertőtlenítése és a kézfertőtlenítés is. Az edzőtermeben, az előírások szerint, minden 10 négyzetméteren egy személy edzhet.

Srabović elmagyarázta, hogy mindenki, aki edzeni jön, köteles két törülközőt hozni, egyiket az arcra és testre, a másikat pedig a tornaeszközök letörlésére.

A rendszeres edzést végzők, a rendkívüli állapot idején sem álltak le a tornával és a napi rutinjukkal, mondta beszélgetőpartnerünk hozzátéve, hogy számukra online edzéseket szerveztek, annak érdekében, hogy formában maradhassanak.

Srabović elmondása szerint, sokan a nyári időszak előtt kezdtek el testformáló edzésekre járni a napokban. Azonban azok számára, akiknek nincs kondiciójuk, lassú bemelegítő edzéseket javasolnak, annak érdekében, hogy elkerüljék a sérüléseket.

 

A megelőzési intézkedések tiszteletben tartásával a kondíció és a forma megtartásáért
Még több hír ebből a kategóriából