Gazdaság

„Tiszamente-Óbecse“: Keddtől ügyfélfogadás, és megnyílnak a pénztárak is

Bogdanović Zorana | 2020. május. 11. | 7:46 | Gazdaság

A Tiszamente-Óbecse Kft. keddtől újra fogadja az ügyfeleket, és a pénztárakat is megnyitják a számlák befizetésére. A polgárok, minden munkanapon 8-tól 14 óráig jöhetnek a vállalatba, de kötelező a védőmaszk és a kesztyű viselete.

A „Tiszamente“ pénztára az óbecsei Városi piacon is megkezdi keddtől a munkát.

A rendkívüli állapot ideje alatt, a „Tiszamente“ dolgozói, átlagban 35 százalékkal több szemetet gyűjtöttek a háztartásokból, mint egyébként, a nagyméretű hulladék és a tavaszi lomatalanítási akció is befejeződött.

Az eltelt másfél hónapban, Péterrévén a közterületeken, 75 sárga konténert helyeztek el, az újrahasznosítható hulladék gyűjtésére. A tervek szerint, a nyár végéig, az egész települést ellátják majd a másodlagos hulladék gyűjtésére szolgáló sárga konténerekkel.

Egyébként, a „Tiszamente“ dolgozói a jövő hét folyamán, szállítják el az óbecsei és a péterrévei háztartásokból a másodlagos hulladék gyűjtésére szolgáló zsákokat.

A „Tiszamente“ szeptember végéig tervez bevezetni egy mobiltelefon-alkalmazást, amelyen keresztül, a polgárok könnyen kapcsolatba léphetnek a vállalattal, és beküldhetik észrevételeiket. Ezen kívül, az elkövetkező időszakban tervezik a pénztár adaptálását az óbecsei Városi piacon, valamint további munkálatokat terveznek a Botra hulladéklerakón.

„Tiszamente-Óbecse“: Keddtől ügyfélfogadás, és megnyílnak a pénztárak is
Még több hír ebből a kategóriából