Privreda

„Potisje-Bečej“: Od sutra prijem stranaka, otvaraju se i blagajne

Zorana Bogdanović | 11. maj. 2020. | 7:46 | Privreda

Preduzeće „Potisje-Bečej“ DOO od sutra počinje ponovo da radi sa strankama i otvara blagajnu za plaćanje računa. Građani će moći da dođu u preduzeće radnim radnima od 8 do 14 časova, ali biće obavezni da nose zaštitne maske i rukavice.

Takođe, sutra počinje da radi i blagajna „Potisja“ na glavnoj pijaci u Bečeju.

Inače, za vreme trajanja vanrednog stanja radnici „Potisja“ u proseku su iz domaćinstava sakupljali za 35 odsto više smeća nego inače, a pre dva dana je završena prolećna akcija odnošenja kabastog otpada.

U proteklih mesec i po dana na javnim površinama u Bačkom Petrovom Selu postavljeno je 75 žutih kontejnera za reciklažu. Plan je da do kraja leta celokupno naseljeno mesto bude pokriveno kontejnerima za sekundarne sirovine.

Inače, u toku iduće nedelje radnici „Potisja“ sakupljaće džakove sa sekundarnim sirovinama iz domaćinstava u Bečeju i Bačkom Petrovom Selu.

„Potisje“ planira da do kraja septembra uvede aplikaciju za mobilne telefone putem koje će građani na jednostavan način moći da kontaktiraju preduzeće i upute svoje primedbe. Takođe, u narednom periodu planirana je adaptacija blagajne na glavnoj pijaci u Bečeju, kao i dodatni radovi na deponiji „Botra“.

„Potisje-Bečej“: Od sutra prijem stranaka, otvaraju se i blagajne
Ostale vesti iz ove kategorije