Sport

A Bečej ÚVK vízilabdázói újra a medencében, a hangsúly a fiatal játékosokon van

Ljubojev Vukašin | 2020. május. 19. | 8:21 | Sport

A Bečej  Úszó- és Vízilabda Klub hétfőn, hivatalosan is elkezdte az edzéseket, a Đorđe Predin Padža Sportközpont fedett medencéiben.

A közel két hónap után, miután leállították a bajnokságot, és a két hét száraz edzést követően, az óbecsei vízilabdázók, ismét a saját medencéjükben úszhatnak. Az edzések naponta kétszer zajlanak, és ez így is marad, az elkövetkező két-három hónapban.

Emlékeztetőül: a Bečej vízilabdázói a bajnoki mérkőzést a Szerbiai A Ligában, az ötödik helyen fejezték be, a Banjica elleni mérkőzés lejátszása nélkül, amelyen  házigazdaként kellett volna szerepelniük. Ha a meccsre sor került volna, és ha a Bečej csapata győzött volna, akkor a Tisza-parti fiúk magasabb ranglétrára kerülhettek volna, azaz a negyedik helyre.

A Bečej Úszó-és Vízilabda Klub első csapatának reggeli edzésén, mintegy tíz vízilabdázó volt jelen, a délutáni edzéseken ez a szám sokkal nagyobb. És ez nem csak az első csapatra jellemző, a fiatalabb, edzésen résztvevő vízilabdázók és úszók száma is növekszik.

Azok a szülők, akik szeretnék gyermekeiket úszó- illetve vízilabda iskolába iratni, ezt megtehetik, minden munkanapon, 18 órától, a Sportközpontban, bővebb információt pedig a 062/212-233-as telefonon kaphatnak.

A Bečej  ÚVK vízilabdázói újra a medencében, a hangsúly a fiatal játékosokon van
Még több hír ebből a kategóriából