Sport

LIBERO RK: A földvári lányok nagyon várták, hogy újra elkezdődjenek az edzések

Ljubojev Vukašin | 2020. május. 20. | 8:17 | Sport

A közel két hónapos szünet után, újra elkezdődtek a várva-várt edzések. Minden sportoló nagyon várta már a „zöld jelzést“ az edzések  folyamatának folytatásához. Az engedély a legjobban a fiatalabb sportoló-korosztályt örvendeztette meg, ezt pedig leginkább a bácsföldvári Libero röplabdázó lányok példája igazolta, akik még a karantén ideje alatt sem lazítottak, hanem szorgalmasan gyakoroltak otthonaikban.

A Köztársasági Válságstáb megelőző intézkedéseket írt elő a Covid-19 vírus terjedési kockázatának csökkentésére, amit a bácsföldvári Vojvodina Futball Klub stadionján tiszteletben tartanak, és amiről mi is meggyőződhettünk ottjártunk alkalmával.

Az összes rendezvényt és sporteseményt lemondták, így a füves pályán játszódó röplabda tornát is,  a FÖLDVÁRI MINI TRÓFEA IV – 2020 elnevezésűt, amelynek megtartását az elmúlt hétfőre tervezték, de szeptemberre halasztották, amennyiben a vírushelyzet ezt megengedi.

A Libero legidősebb röpladázó lányai a bajnokságot az Első Vajdasági Liga hatodik helyén zárták, míg az összes többi barátságos mérkőzést, megelőző intézkedésként lefújták, ami az egész csapatot megzavarta, mert a saját pályájukon zajló nagyversenyen kívül, más barátságos  mérkőzésekre és versenyekre kellett volna utazniuk.

Az edzéseket hétfőn, szerdán és pénteken 10 órától tartják Bácsföldváron, a Vojvodina Futball Klub stadionján. Minden érdeklődő szülő és kislány, aki szeretne tagja lenni a klubnak, eljöhet az említett időpontokban, hogy megnézze, hogyan zajlanak az edzések.

 

LIBERO RK: A földvári lányok nagyon várták, hogy újra elkezdődjenek az edzések
Még több hír ebből a kategóriából