Sport

OK Libero: Gradištanke sa velikom radošću dočekale treninge i druženje

Vukašin Ljubojev | 20. maj. 2020. | 8:17 | Sport

Nakon pauze od skoro dva meseca, ponovo se započelo sa dugo očekivanim treninzima. Svi sportisti sa velikom radošću su dočekali „zeleno svetlo“ za nastavak trenažnih procesa. To je najviše obradovalo  mlađe uzraste sportista, pokazalo se na primeru odbojkašica „Libera“ iz Bačkog Gradišta, koje se ni za vreme karantina nisu opuštale, već su vredno vežbale u svojim domovima.

Republički Krizni štab propisao je mere radi prevencije i smanjena rizika od prenošenja virusa Kovid -19, što se, kako smo se i uverili poštuje na stadionu Fudbalskog kluba „Vojvodina“ u Bačkom Gradištu.

Otkazivanjem svih manifestacija i sportskih događaja, turnir u odbojci na travi pod nazivom “MINI TROFEJ GRADIŠTA IV - 2020”, koji je trebao da bude održan minulog ponedeljka, premešten je za septembar, ukoliko uslovi i situacija sa virusom to dozvole.

Najstarije odbojkašice Libera završile su ligaško takmičenje na šestoj poziciji Prve Vojvođanske lige, dok su sve ostale prijateljske utakmice stopirane iz preventivnih mera, što je poremetilo ceo tim jer su pored velikog turnira na svom terenu, trebale putovati i na druge prijateljske mečeve i turnire.

Treninzi se odvijaju ponedeljkom, sredom i petkom od 10 časova na stadionu Fudbalskog kluba Vojvodina u Bačkom Gradištu, a svi roditelji i devojčice koje žele da postanu nove članice kluba mogu da dođu u već pomenutim terminima i pogledaju kako izgleda trening.

OK Libero: Gradištanke sa velikom radošću dočekale treninge i druženje
Ostale vesti iz ove kategorije