Sport

A „Karolina strela“ várja az új fiatal atlétákat

Ljubojev Vukašin | 2020. május. 28. | 6:48 | Sport

Gondos Réka és Aleksandar Dražić a „Karolina strela“ Sportszervezet atlétái, amely idén ünnepli két éves fennállását. Az atlétika mellett, ebben a szervezetben  céllövészeti sportág is működik, melynek 15 tagja van.

A két fiatal sportoló, a világjárvány miatti hosszabb szünet után, ismét szorgalmasan gyakorol edzőjükkel. Az edzéseket az Erdőtelepítők parkjában tartják, hetente háromszor. Beszélgetőpartnereink elmondták, hogy nagyon elégedettek, elsősorban a munkával és a fegyelemmel, de a környezettel is, ahol edzenek.

A többéves karatista, céllövész, és három éves maratonfutó, több mint 270 éremmel, melyeket az eddigi sportkarrierje alatt gyűjtött, a gyerekek felé fordult, és az edzői hivatást választotta, edzőnek tanul a Sport és Turisztikai Karon Újvidéken. Egyetemi tanulmányai mellett, elvégezte a sport és operatív edzői tanfolyamot  atlétikára.

Az edzések a Tisza melletti parkban, egy hónappal ezelőtt kezdődtek. Az érdeklődő gyerekek eljöhetnek az edzésekre, megnézhetik és kipróbálhatják magukat ebben a sportágban.

A „Karolina strela“ várja az új fiatal atlétákat
Még több hír ebből a kategóriából