Sport

„Karolina strela“ očekuje nove mlade atletičare

Vukašin Ljubojev | 28. maj. 2020. | 6:48 | Sport

Reka Gondoš i Aleksandar Dražić, atletičari su u sportskoj organizaciji „Karolina strela“, koja ove godine slavi dve godine postojanja. Pored atletike, u ovoj organizaciji zastupljena je i disciplina streljaštvo koja broji 15 članova.

Dvoje mladih sportista, nakon duže pauze koja je napravljena zbog pandemije, ponovo vredno vežbaju  sa njihovim trenerom. Treninzi se odvijaju u Goranskom parku, tri puta nedeljno.  Naši sagovornici kažu da veoma su zadovoljni prvenstveno radom i disciplinom, ali i ambijentom u kom se odvijaju treninzi.

Dugogodišnja karatistkinja, streljačica i trogodišnja takmičarka u maratonu, sa više od 270 medalja koje je sakupila tokom dosadašnje sportske karijere, okrenula se deci i posvetila trenerskom pozivu, za šta se i školuje na Fakultetu za sport i turizam TIMS u Novom Sadu. Pored studija, završila je i kurs za sportskog operativnog trenera atletike.

Treninzi u parku kraj Tise počeli su pre mesec dan.  Zainteresovana deca mogu da dođu, vide i probaju da se bave atletskim disciplinama.

„Karolina strela“ očekuje nove mlade atletičare
Ostale vesti iz ove kategorije