Közélet

Születésnapi játszóház és kreatív műhely várja a legfiatalabb óbecseieket

Ljubojev Vukašin | 2020. május. 29. | 8:19 | Közélet

Az óbecsei fiatal házaspár, Sanja és Dejan Trivunović, akik gyógynövényből készült, természetes házi termékek gyártásával foglalkoznak, elhatározták, hogy kiszélesítik családi vállalkozásukat.

Mivel ők maguk is két kisgyermek szülei, rájöttek arra, hogy Óbecsén szükség van egy születésnapi játszóház megnyitására, a fiatalabb korosztály számára, de egy olyan helyre is, ahol sajátos, kreatív foglalkozásokat tartanak számukra napi szinten. Ezért nemrég megnyitották „Makao“ nevű játszóházukat, a Zeneiskola melletti bevásárlóközpontban, amelyben hétfőn, június elsején kezdődik a munka.

Minden munkanapon, a műhelymunka  délután négytől kezdődik és fél hatig tart, és úgy tervezik, hogy a legkisebbeknek csoportos foglalkozásokat szerveznek. A gyerekek létszáma korlátozott, ezért a szülőknek előre be kell jelentkezniük, amennyiben szeretnék gyermekeiket ide elhozni, barátkozni és szórakozni. Az érdeklődéstől függően, több csoportot és időpontot szerveznek a műhelymunkára, magyarázta el Sanja.

A műhelymunka három részre van felosztva, az első harmadban kreatív munka folyik az asztaloknál, a második részben csoportmunka és verseny zajlik, az utolsó, harmadik részben pedig a gyerekek szabadon játszhatnak. A kreatív műhelyeket Sanja Trivunović, tanügyi dolgozó és Nataša Prodanov, az óbecsei óvoda óvónője vezeti, és a tartalmakat is ők állítják össze.

A játszóház mellett, ami tulajdonképpen az elsődleges célja volt a Trivunović családnak, a helyiséget születésnapok megünneplésére is kiadják.

A „Makao“ születésnapi játszóház a bevásárlóközpont emeletén található, a Fő utca 7-es szám alatt, bővebb tájékoztatást pedig a munkával és a szolgáltatásaival kapcsolatban, a 062/83-09-444-es telefonon kaphatnak.

Születésnapi játszóház és kreatív műhely várja a legfiatalabb óbecseieket
Még több hír ebből a kategóriából