Društvo

Nova rođendaonica i kreativne radionice spremne za najmlađe Bečejce

Vukašin Ljubojev | 29. maj. 2020. | 8:19 | Društvo

Mladi bračni par Sanja i Dejan Trivunović iz Bečeja, koji se bavi proizvodnjom domaćih, prirodnih proizvoda od lekovitog bilja, rešio je da proširi porodični posao.

Kako su i sami roditelji dvoje male dece, uvideli su da u Bečeju postoji potreba za otvaranjem rođendanonice za decu mlađeg uzrasta, ali i za svojevrsnim vidom kreativne okupacije najmlađih na dnevnom nivou. Zato su, nedavno, otvorili „Makao“ u tržnom centru pored Muzičke škole, koji sa radom počinje u ponedeljak 1. juna.

Svakog radnog dana, radionice startruju od četiri do pola šest posle podne, a osmišljene su tako da najmlađi budu podeljena po grupama. Broj dece je ograničen, a roditelji treba da se najave ranije ukoliko žele da svoje dete odvedu na druženje i zabavu. U zavisnosti od interesovanja, biće formirane dodatne grupe i termini za radionice, objašnjava Sanja.

Radionice su podeljene u tri segmenta, prva trećina odnosi se na kreativni rad za stolom, drugi deo radionica odnose se na grupne radove i takmičenja, dok je poslednji treći deo druženja predviđen za slobodnu igru.  Kreativne radionice vode i osmišljavaju Sanja Trivunović, koja je prosvetni radnik, i Nataša Prodanov, vaspitačica u bečejskom zabavištu.

Pored igraonice, ono što je bila prvobitna namera Trivunovića, jeste izdavanje prostora za proslavu dečijih rođendana.

„Makao“ rođendaonica nalazi se na spratu tržnog centra u Glavnoj ulici broj 7, a više informacija u vezi sa njenim radom i uslugama možete dobiti na broj telefona 062/83-09-444.

Nova rođendaonica i kreativne radionice spremne za najmlađe Bečejce
Ostale vesti iz ove kategorije