Sport

TV BEČEJ: A szerb röplabda csúcsához vezető út, Óbecse község támogatásával

Ljubojev Vukašin | 2020. június. 2. | 9:44 | Sport

A Bečej Férfi Röplabda csapat játékosai, komoly felkészülés előtt állnak az új versenyidényre, mivel nagy sikert értek el, magasabb rangba léphettek, nevezetesen, a Postai Takarékbank Első B Ligájába.

A bajnokság októberben kezdődik, addig pedig sok munkára és törekvésre lesz szükség, mondta az edző, Veselin Džigurski.

A kívánt eredmények pedig az Első B Liga táblázatán elérni az első helyet, valamint a szerb röplabda csúcsához vezető út folytatása.  A magasabb rang, számos új kihívást és akadályt jelent, amelyekkel a Bečej röplabdajátékosai, rövidesen szembesülnek. Mindezt szem előtt tartva, Dragan Tošić, Óbecse község elnöke, nemrégiben fogadta a klub vezetőségének tagjait, és beszélt velük arról, hogy a helyi önkormányzat, támogatást nyújt a fiatal ígéretes sportolók számára.

Emlékeztetőül: a Bečej csapata a koronavírus-járvány okozta helyzet miatt, idő előtt befejezte a versenyt, a Sever Második Ligában, a 15 lejátszott mérkőzés után, a Bečej játékosai, ugyanennyi győzelmet arattak és 41 pontot szereztek. A következő, 2020/2021-es idényben, amely október 2-án kezdődik, a Bečej röplabdázóira nehéz feladat vár, mind a csapatok szempontjából, mind pedig a távolabbi úti célok elérését illetően, melyek között van például Kuršumlija, Ivanjica, Aranđelovac, Mladenovac, Versec, Kosovska Mitrovica, Futak, Užice, Loznica, Homokbálványos és Prokuplje.

TV BEČEJ: A szerb röplabda csúcsához vezető út, Óbecse község támogatásával
Még több hír ebből a kategóriából