Sport

Put ka samom vrhu srpske odbojke uz podršku Opštine Bečej

Vukašin Ljubojev | 2. jun. 2020. | 9:44 | Sport

Odbojkaše Bečeja čekaju ozbiljne pripreme za novu takmičarsku sezonu, budući da su ostvarili veliki uspeh i plasirali se u viši rang, tačnije u Banka Poštanska štedionica Prvu B ligu.

Prvenstvo startuje u oktobru, a do tada biće potrebno mnogo rada i truda, objašnjava trener Veselin Džigurski.

A željeni rezultati su vrh tabele Prve B lige i nastavak puta ka samom vrhu srpske odbojke. Viši takmičarski rang sa sobom nosi mnoštvo novih izazova i prepreka, sa kojima će se bečejski odbojkaši suočiti veoma brzo. Znajući sve to, predsednik opštine Bečej, Dragan Tošić, nedavno je primio članove Uprave kluba i sa njima razgovarao o podršci lokalne samouprave mladim i perspektivnim sportistima.

Podsetimo ekipa Bečeja je zbog situacije izazvane korona virusom prevremeno završila takmičenje u Drugoj ligi Sever, a nakon odigranih 15 utakmica odbojkaši Bečeja ostvarili su isto toliko pobeda i osvojili 41 bod. U narednoj 2020/2021. sezoni koja počinje 2. oktobra odbojkaši Bečeja, imaće nešto teži zadatak, kako zbog timova, tako i zbog putovanja na dalje destinacije među kojima su Kuršumlija, Ivanjica, Aranđelovac, Mladenovac, Vršac, Kosovska Mitrovica, Futog, Užice, Loznica, Bavanište, i Prokuplje.

Put ka samom vrhu srpske odbojke uz podršku Opštine Bečej
Ostale vesti iz ove kategorije