Politika

VF: „Választópolgáraink többsége úgy döntött, hogy nem vesz részt a helyi választásokon“

Bogdanović Zorana | 2020. június. 29. | 8:27 | Politika

A Vajdasági Szociáldemokrata Liga és a Vajdasági Párt koalíciójának, a „Vajdasági Front – együtt a demokratikus Óbecséért“  elnevezésű listáját, a helyi szintű válsztásokon Óbecsén, 616 polgár támogatta (3,50%). A helyi parlament jövendőbeli összetételében, ennek a politikai opciónak, egy képviselője lesz.

Tóth Ferenc, a Vajdasági Sociáldemokrata Liga Óbecse községi szervezetének elnöke, aki egyébként a választási lista vezetője, összegezve az eredményeket, arra a megállapításra jutott, hogy  választópolgáraik többsége úgy döntött, hogy nem vesz részt a választásokon.

A Vajdasági Front koalíció Óbecse község Képviselő-testületében, minden polgártársunk és polgártársnőnk hangja lesz,  nemzeti és vallási hovatartozásuktól függetlenül, mondta Tóth, hozzátéve, hogy békés politikát fog folytatni, mivel az eredmények alapján az a következtetés vonható le, hogy társadalmunk rendkívül megosztott.

Tóth mindenekelőtt gratulált a Szerb Haladó Pártnak a győzelmükhöz, amit helyi szinten értek el, és a többi pártnak is, akik mandátumot szereztek Óbecse község Képviselő-testületében.

Elmondta azt is, hogy egyelőre még senki sem hívta őket tágyalásokra és megbeszélésekre, a választások utáni koalíciós megállapodást illetően.

VF: „Választópolgáraink többsége úgy döntött, hogy nem vesz részt a helyi választásokon“
Még több hír ebből a kategóriából