Sport

A Bečej labdarúgóinak sorakozója: A tabella élére-jutás a cél az új szezonban

Ljubojev Vukašin | 2020. június. 29. | 8:47 | Sport

A  Bečej 1918 Ifjúsági Futball Klub játékosai, edzői és vezetősége végre megtartotta sorakozóját a Tisza melletti Városi Stadionon. Az összejövetelen 26 játékos, a Bečej IFK alelnöke Nedeljko Vasić, a szakbizottság vezetője  Milan Belić, a sportigazgató és a kapusok edzője, Miloš Andrić, valamint a segédedző, Dejan Čokorilo vett részt.

Strahinja és Petar Ilić, Miloš Zličić, Luka Miljević,és  Milan Stanić elhagyja a kék-fehérek csapatát. A felkészülés következő szakaszában, a jelenlevő 26 játékos mellé, várhatóan csatlakozik Ranko Puškić, Ilija Erdeljan, és Nikola Furtula.

A játékos-káder váltás mellett, a szakbizottság soraiban is változások történtek.

A 2020/2021-es szezon kezdete továbbra sem ismert, sem a  Bečej csapatának, sem a Vajdasági Szerb Liga többi tagjának.

A próba-mérkőzések a hétvégén kezdődnek. Az óbecseiek a petrőcei Mladost csapatával mérik össze erejüket, majd július 11-én az újvidéki Vojvodina játékosaival, július 17-én a beočini Cement csapatával, július 24-én, a tiszaistvánfalvi Mladost-tal, augusztus 1-én a nagybecskereki Radnički-val csapnak össze, az utolsó mérkőzést pedig augusztus 8-án játsszák, a szenthuberti Kozara csapatával.

Ami az infrastruktúrális projektumokat illeti, folyamatban vannak a segéd-mesterséges pálya befejező munkálatai, valamint a fő füves pálya automata öntözőrendszerének betemetése. Emellett, megkezdődött a főstadion mögötti erdőirtás, ahol, mint ahgyan azt a klubban elmondták, további két pálya épül majd, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy Óbecse még egy sportkomplexumot kapjon, amely a jövőben a fiatal és ígéretes labdarúgók kiképzőhelye lesz.

A Bečej labdarúgóinak sorakozója: A tabella élére-jutás a cél az új szezonban
Még több hír ebből a kategóriából