Sport

FUTBALL: A Voša megtörte a jeget, a fiúk hat gólt rúgtak

Ljubojev Vukašin | 2020. július. 16. | 8:53 | Sport

A bácsföldvári Vojvodina Futball Klub szerdán saját pályán, 6:2-re legyőzte a szőregi Ifjúsági Futball Klub csapatát.

A két felkészítő mérkőzés veresége után, és egyetlen egy találat nélkül e két meccs folyamán, a  Vojvodina csapatának sikerült realizálnia azt, amire már régóta vártak, és amiért gyakoroltak az edzéseken, az újvidéki ligás csapatot nagy különbséggel győzték le, és a házigazdák gólszerző listájára, öt futballista iratkozhatott fel.

A mérkőzés első gólját Nenad Vinović szerezte a 25. percben, amikor a büntető széléről betalált a szőregiek hálójába és megnyitotta a találatok sorozatát. A második gólra mindössze öt percet kellett várni. Lazar Vranješ jó helyen volt, jó időben és jobbal talált a hálóba  a 2:0-ás eredményhez. A harmadik és utolsó gólt a meccs első félidejében, Bratislav Jelić szerezte, aki szólóban megkerülte a kapust és 3:0-ra növelte a mérkőzés állását.

A Voša negyedik gólszerzője, Ljubomir Živanović, aki a 69. percben  talált az ellenfél hálójába, majd ezt követően a 75. percben, kihasználva a vendégek kapusának hibáját, 5:0-ra emeli a mérkőzés állását. A házigazda csapatának utolsó, hatodik találatát Simo Janković  szerezte, a 80. percben, így az állás 6:0 lett.

A szőregi vendégcsapat gólszerzői Srđan Brežnjak a 82. percben és Luka Stojanović a 90. percben, miután a játékvezető sípjelzése a meccs végét jelezte.

Ez a mérkőzés után, a Vojvodina csapatát sűrű beosztás várja, ugyanis már a hétvégén két vendégszereplésre utaznak, szombaton az apatini Mladost csapatával játszanak, vasárnap pedig az adai AFK labdarúgóival mérik össze erejüket.

FUTBALL: A Voša megtörte a jeget, a fiúk hat gólt rúgtak
Még több hír ebből a kategóriából