Sport

Futball: A Voša száz százalékban teljesített az elmúlt három mérkőzésén

Ljubojev Vukašin | 2020. július. 27. | 8:44 | Sport

Nagyon sikeres, ugyanakkor igényes és gyümölcsöző hétvégét hagytak maguk mögött a bácsföldvári Vojvodina Labadarúgó Klub játékosai, edzője, vezetői és szurkolói.

A két vereség után a felkészítő mérkőzéseken, következett a szőregi csapattal való összecsapás, és itt indult el a földváriak győzelemsorozata, amely az elmúlt hétvégén folytatódott. A Vojvodina csapata szombaton és vasárnap a háromból három győzelmet aratott, hét elért és két betalált góllal.

A klub elnöke Goran Kudrić, és az edző Lazar Dabižljević e három mérkőzés után, rendkívül elégedettek a csapattal, az erősítéssel és az összjátékkal.

Szombaton kora reggel játszották az első mérkőzést az újvidéki csapatok egyik vezetője, az RFK ellen. A győzelmet Bratislav Jelić szerezte meg a 77. percben, az első és a meccs egyetlen góljával.

Ugyanaznap, valamivel később Bácsföldváron, két Vojvodina csapott össze – a házigazdák, valamint a beodra és karlovai Vojvodina csapata. Kilencven perc után, 4:2 volt az eredmény, a házigazdák gólszerzői pedig Stefanov, Brankov, Novaković és Jelić voltak.

A hatodik felkészítő mérkőzésen, amit vasárnap játszottak, a Voša csapatának sikerült összegyűjteni erejét és egy fárasztó hétvégén megszerezni harmadik győzelmét is. Ezúttal a zsablyai ŽSK csapatát győzték le, 2:0-ra, a gólszerzők pedig Živanović, és Bratislav Jelić voltak, aki egyébként mindhárom mérkőzésen felkerült a gólszerzők listájára.

A Vojvodina csapatára már szerdán egy újabb mérkőzés vár, amikor Bácsföldvárra érkezik a pincédi Slavija Labdarúgó Klub.

Futball: A Voša száz százalékban teljesített az elmúlt három mérkőzésén
Még több hír ebből a kategóriából