Sport

LABDARÚGÁS: A Slavija-t is legyőzték Bácsföldváron, készülhetnek a csúrogiak

Ljubojev Vukašin | 2020. augusztus. 6. | 8:53 | Sport

A bácsföldvári Vojvodina Fudball Klub, szerda este, a tizedik felkészítő mérkőzésén,saját pályán, 3:1-re legyőzte a pincédi Slavija csapatát.

A két különböző félidőben, a nem túl ideális időjárási viszonyok mellett, a Voša-nak sikerült legyőznie a Zombori Regionális Labdarúgó Liga  csapatát, a mérkőzés második részében.

A meccs első gólját Lazar Vranješ szerezte az 51. percben. A hosszú labdát, a pálya több mint a feléről, a csapatkapitány Bilbija rúgta, Vranješ pedig a Slavija kapusát kicselezve, bejuttatta azt  az ellenfél hálójába. A második gólt, Dabižljević asszisztenciájával,  Bojan Ćulum szerezte, két perccel később, hasonló módon.  Dabižljević a fél pályáról továbbítja a labdát, Ćulumnak, aki elhagyva a kapust, balról talál a hálóba, az eredmény 2:0. A házigazdák részéről a gólszerzők listájára Dimitrije Ilić is feliratkozott, a 82. percben, hasonló akció eredményeként, mint az első gólnál, azaz Bilbija a pálya közepétől továbbította a labdát, Ilić pedig tapasztalt módon cselezte ki a vendégek kapusát, ezzel 3:0-ra emelte az állást. Az egyetlen és utolsó gólt a meccsen a Slavija csapatának,  Stefan Marojević lőtte.

A Vojvodina az utóbbi hetekben kemény ritmusban játszik. Az edzések mellett, a csapat összehangolódásához a szombati, a vasárnapi és a szerdai meccsek is hozzájárulnak, ennek oka pedig a játékos káder mennyisége, mondja Dabižljević.

A Voša-ra  még két felkészítő mérkőzés vár a bajnokság előtt. Az elsőt most szombaton a csúrogi Hajduk csapatával játszák,  Dabižljević edző elmondása szerint vegyes összetételben, hogy aztán másnap, vasárnap a temerini TSK elleni meccsen már azzal a keretcsapattal terveznek fellépni, mellyel az első ligamérkőzésen is, a törökkanizsai Obilić csapata ellen.

LABDARÚGÁS: A Slavija-t is legyőzték Bácsföldváron, készülhetnek a csúrogiak
Még több hír ebből a kategóriából