Sport

Vojvodina FK: A hatból hat – büszkeségre okot adó történelmi eredmény

Ljubojev Vukašin | 2020. szeptember. 14. | 7:37 | Sport

A Sever Vajdasági Liga hatodik fordulójában, a bácsföldvári Vojvodina labdarúgói 1:0-ra legyőzték az apatini Mladost APA csapatát, megerősítve ezzel a 18 pontos vezetői poziciójukat.

Amint azt a klubban megjegyezték, ez büszkeségre okot adó történelmi eredmény, hiszen ez a játékosgeneráció és a Vojvodina Futball Klub vezetősége, a klub fennállása óta, azaz az elmúlt 107 év legjobb bajnoki rajtját érte el.

Az első hat fordulóban, hat győzelem született, és hogy ez az eredmény mennyire jelentős, illusztrálja az a tény, hogy ezt a legerősebb versenysorozatban érték el, amelyben a Vojvodina eddig versenyzett. A bácsföldvári Vojvodina Labdarúgó Klub az 54 csapat közül az egyetlen, amely a vajdasági ligákban versenyzik, és amely mind a hat fordulóban győzelmet aratott.

Kemény mérkőzés, sok duellel, csekély számú lehetőséggel, hét sárga és egy piros lappal, egy felső kapufával és a legszigorúbb bűntetéssel, amit Bartislav Jelić realizált a 83. percben. Mindez jellemezte a Sever Vajdasági Liga vasárnapi rangadóját.

Ez a mérkőzés után, a Vojvodina labdarúgói Hódságra utaznak, ahol a Sever Vajdasági Liga hetedik fordulójában, megpróbálnak pontokat szerezni az ottani Tekstilac csapata ellen, akik jelenleg nyolc ponttal, a kilencedik helyen állnak.

 

Vojvodina FK: A hatból hat –  büszkeségre okot adó történelmi eredmény
Még több hír ebből a kategóriából