ComNetTV mreža

Saopštenje GrO SNS Šabac

Redakcija TV Bečej | 17. septembar. 2020. | -2:37 | ComNetTV mreža

Saopštenje GrO SNS Šabac

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac izražava zadovoljstvo rezultatima današnjeg sastanka sa delegacijom Ruske stranke predvođene predsednikom Slobodanom Nikolićem i prvim na listi te stranke Nikolom Veselinovićem.
Na sastanku u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke Šabac, konstatovana je obostrana zainteresovanost za investicioni i infrastrukturni razvoj grada i poboljšanje u svim sektorima za koje je nadležna lokalna samouprava.
Tokom razgovora postignuta je visoka saglasnost u temama koje se tiču prava manjina, a takođe istaknuta je obostrana uverenost u bliskost programa dve stranke u domenu razvoja grada u narednom periodu.
Na sastanku nije bilo reči o raspodeli vlasti niti  konkretnim pozicijama, ali je jasno da je skupštinska većina, okupljena oko najboljeg programa za razvoj grada, koju čine Srpska napredna stranka i Zapadna Srbija od  danas jača za još jednu političku snagu - Rusku stranku.
Gradski odbor Srpske napredne stranke ističe da je poziv za široku koaliciju otvoren i drugim strankama kako bismo zajedničkim snagama doprineli boljoj budućnosti našeg grada i svih Šapčana.

GO SNS Šabac

Ostale vesti iz ove kategorije