Sport

Bečej 1918 IFK: A győzelem ösztönzés a zombori meccs előtt

Ljubojev Vukašin | 2020. szeptember. 17. | 6:08 | Sport

A Bečej 1918 Ifjúsági Futball Klub labdarúgói szerdán, a Vajdasági Szerb Liga hetedik fordulójának keretében, 4:1-re legyőzték az ópazovai Jedinstvo csapatát, és ezzel a 18. helyről a 15-re jöttek fel.

Az eredmény nagy és kedvező, de maga a játék mindkét csapat részéről gyengének minősíthető. A mérkőzés nagy részében a kék-fehéreknek nem volt megoldásuk a cél elérésére, így nem volt ritka, hogy a hátvédek hosszú labdákkal alakították a játékot, míg a gólok többségét az óbecseiek szögletből lötték.

Az első gólt Strahinja Ilić szerzte, már a második percben. Csak öt perccel később Nijemčević nem használta ki a lehetőségét, így az eredmény 1:0 maradt. Rövid szünet után, a 24. percben, szöglet következett a házigazdáknak, melyben Kurtiši, Lovretnak továbbította a labdát, aki a meccs állását 2:0-ra emelte. Iskolai akcióval és befejezéssel,  Šaracon keresztül, a vendégek, a 28. percben, 2:1-re csökkentik a különbséget, majd Kurtiši a mérkőzés legszebb találatával a 37. percben, 3:1-re növeli az állást. Az utolsó gólt az első félidőben, de az egész meccsen is, Kobiljski lövi, a 40. percben.

A második félidőben, a Bečej edzője Belić, felfrissítette a csapatot, és Mitrović mellett, lehetőséget adott Alen Haščić-nak, Martin Jelić-nek, Igor Tatić-nak és a debütáló Nikola Kopre-nak, ám az eredmény a meccs végéig nem változott, maradt 4:1, mint az első félidő végén.

A Sever Vajdasági Liga következő, nyolcadik fordulójában, amit szombaton játsszanak, a Bečej csapata Zomborba utazik, ahol megpróbál újabb pontokat kiharcolni. A Radnički 1912 csapata szerdán döntetlent játsszott a nagybecskereki Radnički csapatával, és jelenleg 11 ponttal, a tabella kilencedik helyén áll.

Bečej 1918 IFK: A győzelem ösztönzés a zombori meccs előtt
Még több hír ebből a kategóriából