Sport

Teremfoci: A Bečej a tabella élén

Ljubojev Vukašin | 2020. november. 16. | 7:34 | Sport

A Bečej Futsal Klub csapata, az elmúlt pénteken, vendégül látta a Gornji Milanovac-i Metalac Kolorado teremfocistáit, és a 40 perces játék után, a házigazdák meggyőző fölénnyel, 7:3-as eredménnyel győztek.

A Szerbiai Második Futsal Liga 9. fordulójában, a Bečej csapata, a Đorđe Predin Badža Sportközpont parkettjén, igazolta a Liga legjobb csapata titulusát, elkönyvelve a nyolcadik győzelmüket is. A meccs és az újabb három pont után, a kékek megerősítették pozíciójukat, mivel 7 pontkülönbséggel állnak az élen, a második helyezett Loznica Város előtt.

A mérkőzés első és második gólját, a 7. és a 16. percben, Árvai szerezte. Mindössze egy perccel a második találat után,  Bodonyi ismét hálóba talál, és 3:0-ra emeli a meccs állását. Ez volt az első félidő végeredménye. A játék második  felében, Nikolić góljával csökken a gólkülönbség, 3:1-re, viszont a 28. percben Golub visszaállítja az állást plusz 3 pontos gólkülönbségre. Árvai hat-trick-el talál célba a 30. percben, Pokrajac pedig három perccel később 6:1-re emeli az állást. A 35. percben Božičić belövi első gólját, a mérkőzés végéig pedig a vendégeknek Petrović góljával a 38. percben, Arsenijevićnek pedig az utolsó másodpercekben szerzett találatával, sikerül csökkenteniük a gólkülönbséget 7:3-ra. Egyúttal ez lett a meccs végeredménye is.

A Szerbiai Második Futsal Liga 10. fordulójában az óbecseiek Versecre utaznak, ahol az ottani Fórum csapatával mérkőznek meg, akik jelenleg a tabella alján állnak.

Teremfoci: A Bečej a tabella élén
Még több hír ebből a kategóriából