Sport

Labdarúgás: A Voša 6:0-val ismét a tabella élén

Ljubojev Vukašin | 2020. november. 23. | 08:56 | Sport

A bácsföldvári Vojvodina Futball Klub vasárnap, a Sever Vajdasági Liga 16. fordulójának keretében, vendégül látta Verbász csapatát, és 90 perc játékidő után, a meccset a házigazdák nyerték, 6:0-ás eredménnyel.

A mérkőzést egy perces néma tiszteletadással kezdték, a Szerb Pravoszláv Egyházfő, Irinej pátriárka halála miatt, majd ezt követően megkezdődött a Voša utolsó mérkőzése házigazda szerepében, az őszi szezonrészben.

A házigazdák kissé félénken indították a meccset, legfőképpen amiatt, mert nagy nyomás nehezedett rájuk, hiszen tudták, hogy eredményt kell elérniük ahhoz, hogy ismét a tabella élére kerüljenek. Már tíz perc játékidő után azonban, a dolgok remekül  alakultak, így a mérkőzés végére, a kékek megérdemelt  győzelmet arattak, és magasabb gólkülönbséggel tértek vissza a tabella élére.

A kilencedik percben a Bojan Ćulumot ért szabálytalanság után, Vinović a 11-ben sikeresen realizálta a büntető rúgást, ezáltal 1:0-ás előnyhöz juttatta a kékeket.

Mindössze másfél percet kellett várni, és megszületett a második gól. Ćulum középről Jelićnek továbbította a labdát, akitől jobbról Pelengićhez került, aki a hálóba juttatta azt. Az erdemény 2:0.

A 32. percben a verbászi játékos Cicmil, a Pelengić ellen elkövetett szabálytalankodása miatt, sárga lapot kapott, majd ezt követően az ellenvetése miatt, még egy sárgát, azaz pirosat. A megszakítás után,  Pelengić a büntetőre dobta be a labdát, Vinović pedig biztos találatot ért el, 3:0.

Öt perccel később Pelengić újabb gólt rúg, a meccsen már másodszor és 4:0-ra emeli a meccs állását. Ez lett az első félidő végeredeménye is.

A mérkőzés ötödik gólját a Vojvodina részére, Jelić szerezte meg az 53. percben, amikor jobbról elsőből mattot adott a vendégek kapusának Dimićnek, a hatodik, az utolsó gólt, a tartalékjátékos Prodanov szerezte a 72. percben. A végeredmény 6:0 lett.

A Sever Vajdasági Liga 17. fordulójában, a Vojvodina csapata  Cservenkára utazik, ahol megpróbál győzelmet aratni, és ezzel, mint az első helyezett csapat, befejezni a bajnokság őszi szezonját.

 

Labdarúgás: A Voša 6:0-val ismét a tabella élén
Még több hír ebből a kategóriából